• Організація концертів: +38 067 402 88 92, +38 050 600 47 64, +38 067 235 65 46
  • 

    Вишиванки для героїв

    Нещодавно Uлія Лорd звернулась до соціально-мережевої спільноти із ідеєю подякувати бійцям батальйону “Айдар” за героїчну жертовність, подарувавши їм вишиванки.

    Uлія здружилась із хлопцями з “Айдару” після концерту “музичного батальйону” на сході: “Це золоті серця. В них є втрати серед побратимів, вони не мають військової техніки, зубами вигризають перемогу над ворогом, а звернулися до мене з проханням передати їм вишиванки. Сюр. Не забуду ніколи – “Поки ми тут, не переживайте, все буде добре”. Для цих чоловіків Україна – не просто слово, вони не шкодують свого життя за неї, за нас.”

    Дуже швидко, завдяки активній підтримці друзів, необхідна сума коштів була зібрана. Велика подяка Irina Bailey, Olena Mozgova, Sergey Popovich, Юлія Бориско, Roman Vybranovskyy, Polina Vladimirovna, Tina Zhuravska, Oleksii Shevchenko, Микола Українець, Yuriy Danilov, Трегуб Андрій і ще декільком ФБ-друзям, хто себе не назвав. Подяка також луцькому виробнику “Амур” та особисто Руслану Пилипюку за якісну роботу і хорошу ціну. Разом сила!

    “Айдарівці” вже отримали вишиванки. Окрім вишиванок, батальйону також передано частину зібраних коштів на їх потреби.

    “Ми передаємо тепло наших сердець і ці гарні вишиванки воїнам батальйону Айдар. Дорогі, рідні наші хлопці, нехай ці сорочки Вас бережуть і дають сили! Молимось і чекаємо додому”, – емоційно звертається до українських патріотів Uлія Лорd.

    Залиште відгук.