• Організація концертів: +38 067 402 88 92, +38 050 600 47 64, +38 067 235 65 46
  • 

    Прем’єра нової пісні Uлії Лорд “∞ секунд”

    Без жодних оголошень, маркетингу й промокомпаній, Uлія Лорд цілком несподівано виринула сьогодні у всемережжі з найсвіжішим музичним матеріалом – піснею “∞ секунд”, яка стане заспівом до видання нового повноцінного пісенника. Сьогодні пісня стала доступною для прослуховування на іменці співунки в мережі Фейсбук.

    Красива лірика про почуття більші за життя у пристрасному виконанні неймовірно талановитого голосу нагадують про те, чого нам насправді бракувало довгі роки на українській сцені за час відсутності на ній співачки.

    Текст й музика пісні традиційно написані самою Лорд, яка є автором усього власного музичного доробку, за виключенням двох добре відомих українським меломанам переспівів, що вийшли з-під її пера, “Дух молоді” (Nirvana “Smells like teen spirit”) й “Боні і Клайд” Сержа Ґінзбурґа.

    Оновлена музична стилістика Uлії Лорд є трендовим поєднанням ремінісцентної електроніки, пульсуючого динамічного басу й альтернативних гітар, витриманих в поп-роковому жанрі. Особливо припадають до смаку госпелівські хорові підспівки наприкінці пісні, які є справжньою родзинкою запису. Висока якість аранжування виказує, що матеріал виплеканий довгими годинами, днями, чи, може й місяцями, студійної роботи.

    Мелодійність, цікаві музичні рішення, “інтимне” вокальне виконання й цілісне, збалансоване музичне аранжування складаються на потужну заявку Uлії Лорд на справжній музичний гіт й визнання слухачів.

    За словами співунки нова платівка матиме однойменну назву – «∞ секунд». Uля пояснює цей вибір по-філософськи: «Символ нескінченності вибраний мною не випадково, адже альбом сповнений асоціацій безмежного очікування любові, невичерпності цього почуття, яке напряму пов’язане з безперервністю творення природи. Якщо придивитись, то, навіть, спіралі ДНК дещо нагадують символ нескінченності, ніби промовляючи до нас, що абсолютно все, не маючи ані початку, ані кінця, лише перетікає з однієї форми в іншу, перероджуючись знову і знову.”


    ComScore

    4 відгуки(ів) до “Прем’єра нової пісні Uлії Лорд “∞ секунд””

    1. taras каже:

      супер!!!

    2. Анця каже:

      дуже класно. проймає.

    3. Ira каже:

      Юлічка, хочу вам сказати, що пісня просто неймовірна!!!!!!:) І не повірите, вчора стою в магазині, а по радіо крутять вашу пісню. Не знаючи, хто ж виконавець, я відразу ж підспівую:))), а, прийшовши додому, починаю шукати в інтернеті, хто ж її виконує:) Правда, треба сказати, що мені ще в магазині спали на думку ви:))), бо пам’ятаю вашу творчість (мені 27:). Одним словом, душа радіє, що на сьогоднішній день, коли ефіри заполонила низькоякісна примітивна російськомовна гоп-музика (!), пробивається ще щось таке якісне, приємне і рідне, як “8 секунд”!:))) Так тримати, Юлічка! Ви молодець і талант! Чекаємо кліпу:)

    4. vlodko каже:

      Юля може пояснити, що означають слова “якби тільки ти на 8 секунд запізнився, то не булоб … поцілунків, збиваючих з ніг”? Бо ж цікаво, а що б було замість них? 🙂 а ваабщє пісня супер просто, давайте ще музики!

    Залиште відгук.