• Організація концертів: +38 067 402 88 92, +38 050 600 47 64, +38 067 235 65 46
  • 

    Стежина Uлії Лорд на зібранні української музичної лірики “По-Вільно”

    Завдяки ідейному натхненню Сашка Положинського відбулось видання збірки української музичної лірики “По-Вільно”, на яку ввійшло 17 стежин, серед інших, від Мотор’Ролла, Крихітка, Нічлава-Блюз, Пропала Грамота, ФлайzZzа, Ті Що Падають Вгору та Uлії Лорд.

    Пісня “Дивись В Моє Серце” Юлії Лорд, як і усі інші стежки на пісеннику, звучить у дещо іншому аранжуванні, адже творці диску керувались загальною концепцією підходів до обробок пісень, щоб досягнути більшої гармонійності та цілісності звучання збиранки.

    Зібранння вже декілька років чекало свого виходу в світ і Сашко Положинський ось так описує процес створення награння:

    «У збірці – 17 пісень. Всі пісні відбирав особисто я – на свій власний смак. Домовлявся з виконавцями – більшість яких є моїми друзями або приятелями. Таня та Гена зі студії “Кофеїн” вигадували для пісень їхнє нове – часто несподіване – звучання. Я вносив свої корективи, якщо вони були, затверджував остаточний варіант, визначав порядок пісень та затверджував дизайн обкладинки, яку творив Антон з “Самогону” зі світлин Юлії Вебер. Потім “Наш Формат” все це видав – і маємо те, чого так чекали!».

    Таня Ша, яка активно працювала над аранжуванням і координувала весь процес з боку студії звукозапису «Кофеїн», додає:

    «Ми не тільки записували, але й творили. Це не альбом реміксів, бо абсолютно всі треки були переспівані , це нове виконання і нове звучання. До процесу створення альбому ми підійшли максимально творчо. Ми вдячні Сашку Положинському за те, що він дав нам можливість працювати над збіркою, за знайомство з усіма цими людьми. Сашко розповів нам, яким він бачить альбом – це має бути м’яка, спокійна, лірична музика. Був певний настрій, який ми намагались відтворити. Таким самим чином відбирались і пісні. До роботи над «По-Вільно» з 2008 року був причетний весь штат «Кофеїну», всі друзі і гості студії. Хтось надихав, хтось споглядав. Коротше співали, творили всі. В середині грудня виповнюється 9 років «Кофеїну» тому вихід альбому став величезним подарунком для нас всіх. Приємно, що до видання збірки долучився «Наш Формат». Мало записати альбом, його потрібно видати, щоб донести до слухача».

    Придбати кружальце “По-вільно” можна за цією ланкою.

    Залиште відгук.